Beugelclub O.V.U.Laatste updates:

01-05 - Nieuws
02-04 - Nieuws
25-03 - Sponsor
28-02 - Nieuws
01-02 - Nieuws


Bezoekers:
Vandaag: 23
Gisteren: 32
Totaal: 389991


Nieuws


15-04-2018

Bekerfinales.

HBC Helden heeft de beker in de Lotto-Ereklasse gewonnen. In de 1e klasse was Kuiters 3 Tegelen de sterkste en in de 2e klasse pakte ODL 2 Kronenberg de cup.  In zowel de 3e- als de 4e klasse toonden de kampioenen, respectievelijk  Meijel 2 en Helden 5, zich “veelvraten” en veroverden, naast de titel, ook de beker. In de 5e klasse tenslotte was Ospel 3 de verrassende winnaar. De 3 Kesselse finalisten, het 4e, 5e, en 6e, slaagden er helaas niet in een beker te winnen, al blijft het bereiken van de finale natuurlijk al een prima prestatie op zich. De laatste jaren waren we, met een karrenvracht aan bekers, wel behoorlijk verwend op dit gebied.

Zoals hieronder te lezen had dagblad "de Limburger" in de editie(s) van maandag 16 april wel een héél een klein plekje ingeruimd voor het beugelen. 

Helden legt beslag op NBB-beker

De beugelaars van Helden hebben beslag gelegd op de NBB-beker voor teams.

Op de beugelbanen van BC Maasbree streden vier teams in de finale: Ell, Helden, Kronenberg en Olland.

Helden kwam van dit viertal als sterkste tevoorschijn. Kronenberg eindigde als tweede, het Brabantse Olland als derde en Ell werd vierde en laatste.This site is developed and copyright © 2021 by Hans Peeters - all rights are reserved - disclaimer - privacy policy