Beugelclub O.V.U.Laatste updates:

02-12 - Verslag senioren
01-12 - Verslag senioren
30-11 - Nieuws
26-11 - Verslag senioren
25-11 - Verslag senioren


Contactloos pinnen logo

Bezoekers:
Vandaag: 73
Gisteren: 384
Totaal: 590121


Nieuws


05-08-2022

Clubkampioenschap 2022.

 

Club kampioenschap 2022 single

Op vrijdag 26 augustus hebben we voor het eerst na de “corona “periode weer eens een kampioenschap gehouden en er is besloten om dit eens te proberen om dit net voor de competitiestart te organiseren zodat we niet alleen een kampioen hebben maar tevens ook een goede training voor het nieuwe seizoen. Onze voorzitter die ook de laatste kampioen was melde zich, wegens drukke werkzaamheden, op vrijdag nog af en zo was het zeker dat we een nieuwe kampioen mochten begroeten en het tweede heugelijke feit was dat er zich maar 8 van de competitie spelers hadden opgegeven voor dit kampioenschap dus hebben veel leden de training niet nodig kunnen we dus een paar fantastische resultaten verwachten dit jaar van de teams. Alle gekheid op een stokje kunnen we achteraf wel zeggen dat een paar wedstrijden spelen die ergens om gaan prettig aanvoelden zo aan het begin van het nieuwe seizoen.

 

1e kwartfinale

 

De wedstrijd Sjors Verstraeten tegen Kuëb van Helden werd een prooi voor Sjors in 30 – 24 omdat vooral Kuëb in het begin net te slordig begon en zo tegen een 4 punten achterstand opliep waar hij de hele wedstrijd last van heeft gehouden, soms kwam hij wel dichterbij maar Sjors hield net genoeg overzicht en afstand om de wedstrijd naar zich toe te halen.

2e kwartfinale

 

Sjra Naus tegen John Overmars was het gevecht tussen de 2 hoofdklassers en toen John begon met fouten te maken ging het heel snel bergafwaarts en begon Sjra het op routine uit te spelen en dit was tevens de kortste wedstrijd van de avond met een eindstand van 30 – 14.

3e kwartfinale

 

Coy Sieben tegen Sascha Hardt werd gewonnen door Sascha met 30 – 26 maar daar zag het zeker in het begin niet naar uit, Coy wenste zijn huid duur te verkopen en het leek er zelfs op dat hij de bovenliggende partij zou worden maar zeker in het eindspel kwam Sascha steeds beter in zijn spel te zitten en speelde het heel mooi en zuiver uit.

4e kwartfinale

 

Deze ging tussen Ruud Hendriks en Jac Naus Jr. en werd gewonnen door Jac met 24 – 30 maar waar er een groot verschil is in competitie niveau was dit niet echt te zien op de baan, Jac kwam 4 punten voor maar Ruud nivelleerde dit in een slag (achter door de ring terug de goot in) en toen kon Jac opnieuw beginnen maar door een paar kleine foutjes was het verschil weer snel gemaakt.

Na de loting werd de eerste halve finale gespeeld  Jac en Sjors (beide 1e klassers en teamgenoten van elkaar) en die wisten wel wat ze aan elkaar hadden.

 

Zoals gewoonlijk begon Jac met een flatser en moest alle zeilen bijzetten om Sjors bij te houden en waar het nog 20 gelijk stond begon Jac toen ook nog eens tactische fouten te maken en hield Sjors met degelijk spel de deur mooi dicht en speelde hij zich vrij eenvoudig naar de finale met 30-22.

De andere loting was dus Sascha tegen Sjra en werd de laatste dus ook gezien als de grote favoriet maar waar Sascha liet zien dat hij het spelletje heel snel heeft geleerd en dit ook goed kan uitvoeren zonder veel fouten te maken kwam Sjra 2x op een slag te liggen en daarbij nog flatsen brachten ons een verassende 30 – 28 overwinning voor Sascha die gezien het spel zeker niet onverdiend was en er voor zorgde dat de "Nausjes" beiden de finale niet haalden.

 

In de finale mocht Sjors starten en eigenlijk liep hij in dezelfde val van Sascha dan Sjra, Sascha wachtte op de fout van Sjors en ging het zelfde spelletje spelen dan eerder, zelf netjes blijven volgen en geen fouten maken en dan toeslaan.

Maar zoals gewoonlijk zoals het gaat in belangrijke wedstrijden gaat het dan mis met een eenvoudige bol en dat was hier ook het geval en achter en de wedstrijd gooide Sascha een bol die dicht bij de ring lag tegen de bol ipv er door en daar kon Sjors het verschil maken en waar hij contstant achter Sascha aan had moeten lopen ging het nu andersom en kon hij het zichzelfs nog permitteren om zelf nog een fout te maken.

Een echte finale die Sjors wint met het kleinst mogelijke verschil 30 – 28 brachten ons de nieuwe clubkampioen van 2022 SJORS VERSTRAETEN, proficiat.

 

Bij de nabespreking nog even onze gedachten laten gaan over de opzet hiervan en we denken dat we dit nog zeker een keer moeten proberen het volgend jaar.

kwartfinales

 

 

1.Sjors Verstraeten

Kuëb van Helden

30-24

2.Sjra Naus

John Overmars

30-14

3.Coy Sieben

Sascha Hardt

26-30

4.Ruud Hendriks

Jac Naus Jr.

24-30

Halve finales

 

 

1.Jac

Sjors

22-30

2.Sascha

Sjra

30-28

Finale

 

 

Sjors

Sascha

30-28This site is developed and copyright © 2023 by Hans Peeters - all rights are reserved - disclaimer - privacy policy