Beugelclub O.V.U.



Laatste updates:

19-04 - Verslag senioren
18-04 - Verslag senioren
12-04 - Verslag senioren
10-04 - Verslag senioren
08-04 - Verslag senioren


Contactloos pinnen logo

Bezoekers:
Vandaag: 326
Gisteren: 792
Totaal: 698515


Nieuws


23-09-2023

Koppeltoernooi 2023.

Ook dit jaar organiseren we op “3e Kerstdag” (woensdag 27 december) en vrijdag 29 december (en niet zaterdag 30- zoals eerder abusievelijk vermeld) weer ons gezellige koppeltoernooi waaraan ieder lid van de Nederlandse Beugelbond (NBB) met een *niét-actieve beugelaar kan meedoen.

  • De wedstrijden beginnen op beide dagen om 14.00 uur.
  • Onder *niet-actieve beugelaar verstaan we ook degene die wel gebeugeld heeft maar minimaal 2 jaar geen competitie meer heeft gespeeld. Ook 2 niet-actieven mogen een koppel vormen.
  • Hoofddoel van het toernooi is gezelligheid dus kies een broer/zus, zoon/dochter, buurman/-vrouw, vriend/vriendin waarmee het gezellig toeven is als koppelgenoot.
  • De actieve beugelaar mag lid zijn van iedere bij de  NBB aangesloten vereniging.
  • Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem waarbij (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) de nummers 1 en eventueel 2 zich plaatsen voor de 2e ronde.
  • Vanaf de 2e ronde wordt het knock-out systeem toegepast

 

Omdat we, ook dit jaar, uitsluitend voor de eer (en mogelijk een medaille) spelen is er geen inschrijfgeld verschuldigd. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar info@ovukessel.nl . Omdat we de opgavemogelijkheid met 2 weken hebben verlengd tot en met  donderdag 14 december loten we, niet op vrijdag 1 december zoals eerder de bedoeling was maar, zaterdag 16 december om 16.00 uur.

Vanaf vrijdag 1 december kan er op alle clubavonden met je koppelgenoot geoefend worden voor zover de competitiewedstrijden dit toelaten.



This site is developed and copyright © 2024 by Hans Peeters - all rights are reserved - disclaimer - privacy policy