Beugelclub O.V.U.Laatste updates:

08-12 - Verslag koppel
08-12 - Barrooster
08-12 - Verslag koppel
02-12 - Agenda
02-12 - Nieuws


Bezoekers:
Vandaag: 60
Gisteren: 59
Totaal: 346679


Wedstrijdverslagen Senioren


OVU 1 nbb


30-11-2019

  ODL 1 - OVU 1 3-2

De Kesselse manschappen leden vandaag een ingecalculeerde nederlaag bij Kronenberg. Van de laatste 10 uitwedstrijden in Kronenberg gingen er 9 verloren en daar werd vandaag een vervolg aan gegeven. Hay Jacobs voorop begon sterk, pakte een voorsprong van 4 punten en kwam niet meer in de problemen. Roel Ottenheim op twee kan vandaag niet het niveau halen van de rest van het seizoen, produceerde 3 flatsers en had dan geen kans op de winst. Bas Ottenheim op drie ging tot halverwege de partij gelijk op maar toen zijn tegenstander eenmaal op voorsprong kwam liep deze langzaam uit naar de 30. Eric Kleynen kreeg de kans om ons op gelijke hoogte te brengen maar dat lukte helaas niet. Ook hij produceerde een aantal flatsen en kon geen aanspraak maken op de winst. Captain Maikel Leenders hield in de laatste partij de schade beperkt en noteerde de 3-2 op het bord. Dit ging bij lange na niet vanzelf maar de 30 telt en met 2 punten in Kronenberg mogen we, zeker gezien het matig vertoonde spel absoluut niet ontevreden zijn. De eerste helft van de competitie zit erop en we handhaven ons in de middenmoot en de stijgende lijn van de laatste weken zullen we in de thuiswedstrijd tegen Baarlo om moeten zetten in een overwinning.

Hay Jacobs - Jos van Dooren 30 - 22  
Roel Ottenheim - MaykelLeijsten 22 - 30  
Bas Ottenheim - Arie Sikes 24 - 30  
Eric Kleynen - Hubert vd Beuken 20 - 30  
Maikel Leenders - Jan vd Sterren 30 - 26  

OVU 2 nbb


30-11-2019

  Treffers 2 - OVU 2 3-2

Wederom een nederlaag tegen een directe concurrent. Sjors mocht deze keer de spits afbijten. In een gelijkopgaande wedstrijd en langdurige wedstrijd trok zijn tegenstander aan het langste eind. John kreeg de taak om het weer gelijk te trekken. En dat deed hij, John had het betere spel van de 2 en kwam al snel op een comfortabele voorsprong. En deze gaf hij niet meer uit handen. Sandra speelde een goede wedstrijd, maar door een aantal keren met een bal vast te liggen. Kon ze niet op gelijke hoogte komen met haar tegenstander. Pascal kreeg dus de mogelijkheid om het weer gelijk te trekken. Met goed spel en veel geduld bracht hij de stand weer gelijk. Jan kwam op het begin op een ruime achterstand, waardoor de winst niet meer haalbaar leek. Hij knokte zich fantastisch terug in de wedstrijd, maar jammer genoeg voor ons kon hij dit niet volhouden tot het einde. Waardoor Maasbree nipt de overwinning over de streep trok.

Sjors Verstraeten - Ceriel Joppen 28 - 30  
John Overmars - Wim Grommen 30 - 24  
Sandra Kleynen - Peter Peters 26 - 30  
Pascal Leenders - Theo van de Beuken 30 - 20  
Jan Verlaak - Hay Wijnen 28 - 30  

OVU 3 nbb


30-11-2019

  OVU 3 - Baexem 1 4-1

Vandaag troffen we tegen Baexem een team dat in punten precies gelijk stond met ons en we waren uiteraard benieuwd hoe de verhoudingen onderling lagen. We hebben op onze thuisbaan goed gebeugeld en tevens ook geprofiteerd van het thuisvoordeel. Krul begon vandaag, kwam met heel degelijk spel 4 punten voor maar verloor door een iets nonchalante bol en gelijk een flatser na die een slag opleverde 6 punten en moest toen vol het gevecht aan om weer bij te komen. Dit lukte uitstekend en op 28-26 voor ging hij wederom de fout in die hem uiteindelijk ook de wedstrijd koste. Jos als 2e speelde een sterke en afwachtende wedstrijd waarin hij vol profiteerde van de fouten van zijn tegenstander en bracht ons verdiend op 1-1. Kueb speelde vandaag eens op 3 en wist gelukkig de eerste winst van het seizoen te pakken, uitstekend begonnen, daarna even verslappen maar toch weer geslepen afgemaakt bracht ons de voorsprong. Aan Jac de eer om de winst definitief binnen te halen en dit lukte relatief makkelijk, Ton had het niet vandaag en Jac strafte alles af en revancheerde zich voor het slechte spel van een week eerder door de winst nu veilig te stellen. Leider Nek kon nu de kers op de taart zetten en waar hij eerder al eens bij tegenslag de kop liet hangen rechte hij nu de rug en na een paar slechte bollen te hebben gespeeld hervatte hij zich goed en won dik verdiend het 4e punt voor ons. Op de helft van de competitie op een mooie 3e plaats en de 2 koplopers nog steeds in het zicht belooft nog wat voor het restant van de competitie, ik denk dat wij uiteindelijk beslissend kunnen zijn wie er kampioen wordt dus we proberen het iedereen moeilijk te maken en volop plezier te hebben.

Ger Houtappels - Roland Baetsen 28 - 30  
Jos Bol - Har van Bilsen 30 - 22  
Ku√ęb van Helden - Thei Linssen 30 - 28  
Jac Naus jr - Ton Loijen 30 - 20  
Peter van den Beuken - Jac Slots 30 - 24  

OVU 4 nbb


23-11-2019

  ODL 3 - OVU 4 1-4

Na de 5-0 nederlaag van vorige week tegen de koploper werd er vanavond een prima resultaat gehaald in Kronenberg. De sterk spelende invallers Saskia en Daan zetten de toon door hun tegenstanders "op te vreten". Herman had duidelijk niet zijn dag en moest de partij aan Annet laten. Ruud en Phai zetten de puntjes op de i door ook allebei te winnen met een mooie 4-1 overwinning als gevolg. 

Saskia Leenders - Huub van Enckevort 30 - 20  
Daan Hoogduin - Piet Teeuwen 30 - 26  
Herman Claessen - Annet Huijs 22 - 30  
Ruud Hendriks - Jeu Aerts 30 - 18  
Phai Phuchula - Huub van Enckevort 30 - 20  

OVU 5 nbb


29-11-2019

  OVU 5 - ODL 3 3-2

Alweer een keurige overwinning al kwam er na de 2-0 wel even "zand in de machine". Uiteindelijk stelde Wendy in de laatste partij, met overtuigend spel, de overwinning veilig.

Daan Hoogduin - Huub van Enckevort 30 - 24  
Ine Dorssers - Annet Huijs 30 - 22  
Volkert Guntrum - Peter Huijs 26 - 30  
Jac Naus sr - Jeu Aerts 24 - 30  
Wendy Dorssers - Piet Teeuwen 30 - 24  
This site is developed and copyright © 2019 by Hans Peeters - all rights are reserved - disclaimer - privacy policy